Catering

Mit szólna, ha idegeskedés helyett hideg koktéllal a kezében nézné a szakácsokat, ahogy a forró grillen sütik a finomabbnál finomabb húsokat és zöldségeket, melyeknek ínycsiklandó illata a szomszédokat is a kerítéshez csábítja?!

mosogatás és rendrakás gondja sem az öné lenne, hiszen mindent elvégeznek Ön helyett?! 

Akkor, akár a 6 fős protokoll vacsorától, a 150-200 fős esküvőkig mindenre megoldást nyújtunk!

Vállaljuk rendezvényeküzleti találkozókkonferenciák, különböző családi eseményekbaráti összejövetelek, és privát bulik teljes körű lebonyolítását.

Az ételeket kérésre helybenfrissen készítjük el, amihez minden szükséges eszközt és felszerelést biztosítunk.

Profi szakácsaink legfőbb irányelve, a frissesség, és a látvány. A látványkonyhánkban elkészült ételek melegen tartásáról is gondoskodunk.

Nyitottak és rugalmasak vagyunk!  A pikáns magyaros ételeken túl, a fűszeres olasz specialitásokon át, egészen a csípős mexikói konyháig különféle ízlést, és étel igényt ki tudunk elégíteni.

A finom ételek mellet az italok hűtéséről, és szervírozásáról is gondoskodunk.

Ha minden tányér kiürült, és az utolsó csepp ital is elfogyott, akkor nyugodtan pihenjen, mert mi minden utómunkát megcsinálunk, az elpakolástóltakarításig.

Ha nincs hely, ahol megrendezhetné exkluzív vacsoráját, vagy családi összejövetelét, akkor többek között ajánlani tudjuk az Öttevényi Földváry Kastélyt, ahol akár 200 fős nagysátras esküvőjét is tarthatja. Természetesen segítünk Önnek más helyszín kiválasztásában is.

Győr-Moson-Sopron megyén belül extra felár nélkül vállaljuk a kitelepülést.

Megrendeléssel kapcsolatban és további információkért írjon e-mailt a management@westy.hu e-mail címre,

vagy hívjon minket a +36 70 885 6218‬ telefonszámon.